АКАГА и LEXUS вдигнаха летвата в българската музика

akagalex

Акага и Майкъл Флеминг – Lexus безапелационно доказаха класата си като музиканти и таланта да заладяват публиката на съвместното им шоу в столичния Sofia Live Club (27 март). Поводът за концерта беше представянето на съвместния им проект „100% FUNK”. Тракът, продуциран от Монте Мюзик, съчетава последните тенденции в съвременната музика с уникалното фънк звучене на бандата и кадифения глас на Lexus.

“100% FUNK” е композиран от Графа, Акага и Lexus, текстът е на Краси Куртев и Lexus, а зад камерата на видеото е Васил Стефанов. След хитовете на групата с изпълнители като Дичо, Спенс и Графа, музикантите се колаборират с нашумелия Майкъл Флеминг за новото им свежо купонджийско парче.

Lexus е известен с изключителния си музикален проект Tri-O-Five, където се подвизава като фронтмен, но още по-популярен го прави Монте Мюзик с ултимативния хит “Башмайсторска”, където той е съавтор и вокалист, заедно с Били Хлапето и Dim4ou.

На официалната премиера на „100% FUNK” присъстваха много колеги и приятели на музикантите, журналисти и фенове. На сцената се качи и Графа, за да изпълнят общата си песен с Акага – „Disco Party“. Събитието се превърна в двучасово парти за всички гости, които оцениха съвършенството на комбинацията между Акага и Lexus.

 

Ключови думи:  , , , , , , ,

Developed by IT B-forward