Михаела представя новото си видео “Конец”

655664_42_preview

Михаела Филева представи своята най-нова песен и видеоклип – „Конец”, в 13:00ч на петък 13, чрез своята фен страница във фейсбук.

В поста си Михаела благодари на хората, които стоят зад дългоочакваната нова продукция на Monte Music. Това са Павел Николов (познат от хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’), който участва в създаването на текста и композицията на парчето, а също и Искрен Тончев – Искрата, Веселин Ценов – Algoriddim и Влади Ампов – Графа, които стоят зад аранжимента на песента. Идеята за видеото е на режисьора Васил Стефанов, а оператор е Жоро Марков.

В новия си видео клип Михаела Филева допълва своя музикален талант с впечатляващи актьорски умения. С помощта на стилиста Василен Милков, Михаела изгрява в предизвикателния образ на жената, готова да сложи край на всички обидни лъжи в любовта. В главната мъжка роля е актьорът Виктор Ангелов, за когото певицата е подготвила коктейл от безкомпромисни наказания, по пътя към жадуваното възмездие. „Конец” е една истинска история за вътрешната борба, себеуважението и силата на характера. Видеото изпраща метафоричното послание, че щастието е преди всичко въпрос на личен избор. Защото най-доброто предстои.

 

 

 

 

Developed by IT B-forward