За Компанията

Монте Мюзик ООД  е модерна, бързо развиваща се компания, която повече  от шест години работи в сферата на event мениджмънта, рекламата, организацията на мащабни музикални и шоу мероприятия, турнета, фестивали и тяхното популяризиране. Основана е от Владимир Ампов-Графа, който е сред най-успешните и утвърдени български изпълнители, композитори и музикални продуценти и от дългогодишния му мениджър и PR Магдалена Сотирова. В каталога на компанията присъстват имената на едни от най-популярните и търсени артисти в момента – Били Хлапето, Дивна, Михаела Филева, VenZy, Алекс & Влади, Nickname, Акага и Прея, както и самият Графа. Oсвен с кадровия потенциал, Монте разпологат и с най-съвременното видеооборудване за продукция и постродукция, с които да отговори на световните стандарти.


В момента Монте Мюзик е една от най-успешните продуцентски къщи с изявено присъствие в челните места на всички видове класации, със собствено звукозаписно и видео студио, топ артисти, музикални продуценти, композитори и текстописци. Компанията има огромен опит както в организирането на свои концерти и турнета, така и в подизпълнителската дейност в същата сфера.

През годините на Монте се доверяват спонсори като Първа Инвестиционна Банка, Софарма, Моторола, Топливо, Avon, HTC, Уникредит Булбанк, Джим Бийм, Булгартабак, Винпром Русе, Алианц България Холдинг, Застрахователна компания Уника, Глаксо Смит Клайн, вестникарска група България, Форд Мото Пфое България, UNICEF, Mabelline  и др.

 

Developed by IT B-forward