Monte Production House

Monte Music разполага със собствени студио и аудио-визуална техника, специализирана в производството на музикални сингли и видеоклипове.

В момента компанията е затворила цикъла на производство на висококачествени аудио и видео продукти и може да продуцира собствена продукция както и да работи като подизпълнител за свои клиенти и партньори.

За допълнителна информация и запитвания, можете да се свържете с нас по е-mail или на телефон 0888 330 990.

 

Аудио-визуална техника

Техническото оборудване, с което разполагаме включва последно поколение Red Epic камера, Angenieux Optimo DP 30-80, Angenieux Optimo 15-40 , фотоапарат Nikon D800 и други.

Видео Студио

Монте Студио е най-новото снимачно студио в София. Намира се в кв. Дружба 1, на изключително комуникативно място, с много възможности за паркиране. Студиото е проектирано така, че да отговаря на съвременните изисквания за снимачен комплекс.

Площта на студиото е 250 кв. Метра, височината е 5,30 м., а в комплексът са разположени оборудвани гримьорни, гардероб, стая за кетъринг, склад за декори, стая за репетиция на маса, апаратни за аудио и видео постпродукция, санитарни помещения и др.  В студиото са монтирани чиги за окачане на осветление и декори, както и конструкция за Green Box с дължина 9 метра.

video

Аудио студио

Сред хардуерните и софтуерните продукти, с които работи Монте са Pro Tools, Final Cut, Adobe Creative Studio Suite, 3D Max и други.

Developed by IT B-forward