Графа и групата му с музикално послание за надежда и признание към медиците

Графа и групата му с музикално послание за надежда и признание към медиците

Влади Ампов – Графа и музикантите му показаха, че “карантина” за музиката и посланията в нея не съществува. Певецът, заедно с Борислав Бояджиев – Борче, Краси Тодоров, Мирослав Иванов, Александър Обретенов, Венци Трифонов, Васил Крумов и момичетата от ЛаТиДа, записаха в нова акустична версия и филмираха в домашни условия песента “Надежда”, която през 2017 Графа създава за кампанията на Български лекарски съюз #ПребориГнева.

В послание до феновете си в социалните мрежи музикантът споделя новото видео със следните думи: “Медиците в България повече от всякога имат нужда от нашата подкрепа и признателност за грижите! Представям Ви акустичната версия на #НАДЕЖДА, която записахме и заснехме от #вкъщи. Споделяйте, за да може повече хора да чуят посланието! А този текст все едно е писан днес, не мислите ли?” (http://www.facebook.com/Grafa.Official/videos/689003714975287/).

През последният месец, който за всички беше период на изолация, Графа продължи да е в контакт с почитателите си, споделяйки моменти от “музикалния” си дом. Поредицата от мини концерти на Графа се излъчва в профилите му в социалните мрежи, а обратната връзка от феновете и хилядите положителни коментари, показаха, че сега повече от всякога имаме нужда от музика, взаимност и надеждата, за която изпълнителят пее в едноименната песен.

Още новини

Новини