Концертът на Графа на стадион „Васил Левски“ е най-търсеното българско музикално събитие в Google през 2023 година

Грандиозното шоу ще бъде излъчено на Бъдни вечер в ефира на една от националните телевизии Визионер, новатор, артист и творец с безкрайно вдъхновние, Графа заслужи първото си място сред българските певци, които привличат интереса на потребителите в Goolge към концертите си.

Михаела Филева и VenZy празнуват 10-годишен юбилей с обща песен

  Сингълът “Bésame, mi amor” е включен в новия албум на Михаела „96“   Михаела Филева и VenZy представиха новата си дуетна песен “Bésame, mi amor”, с която отбелязват 10-годишнината от първата си среща на музикална сцена.

Михаела Филева раздава автографи с часове след блестящия концерт-представяне на новия ѝ албум „96″

Изящна, безкрайно талантлива и магнетична Михаела Филева изгря на сцената на столичния PIROTSKA 5 Event Center (20 октомври), за да изпълни на живо новите песни от албума „96″.

Тази вечер (20 октомври), Михаела Филева представя пред публика първия си албум, създаден в колаборация с международен екип

Този петък (20 октомври), в PIROTSKA 5 Event Center ще се състои концертът-представяне на новия албум на Михаела Филева „96“.  Талантливата певица и автор лично ще разкаже на гостите си историята на създаването на албума, а те преди всички ще чуят песните от него.

Уникално видео на песента „Вселена“ запечатва най-силните моменти и емоции от концерта на Графа на Национален стадион „Васил Левски“

  Новият сингъл на Графа „Вселена“ е възможно най-въздействащият саундтрак към  видео, което събира впечатляващи кадри от най-посетения концерт в историята на българската поп музика.

Михаела Филева представя новия си албум, създаден от нея в съавторство с международен екип, с концерт в София

На 20 октомври Михаела Филева ще изнесе концерт в столичния “Pirotska 5 Event Center”. Това ще е премиерата на новия албум на певицата „96“, създаден в колаборация с международен авторски екип през пролетта на тази година.

Концерт на Графа на НС „Васил Левски“, 30 септември – полезна информация

Съвсем малко ни дели от 30 септември и най-грандиозното събитие в историята на българската поп музика – концертът на Графа. С подкрепата на ПроКредит Банк една голяма мечта се сбъдва и най-големите фенове ще се докоснат до магичния глас на Графа на Национален стадион „Васил Левски“.

На 30 септември Графа ще покаже на публиката на НС „Васил Левски“ как невъзможното става възможно

Най-красивата сцена в българската поп музика вече се строи, подготовката тече с пълна сила   Обединени от идеята в България да се случи наистина стойностно и красиво музикално събитие, Графа, екипът на концерта и всички парнтьори в него правят чудеса, които ще се сбъднат на терена на Национален стадион „Васил Левски“ на 30 септември.