За Монте Мюзик

Монте Мюзик ООД е модерна, бързо развиваща се компания, която повече от шест години работи в сферата на ивент мениджмънта, рекламата, организацията на мащабни музикални и шоу мероприятия, турнета, фестивали и тяхното популяризиране. Основана е от Владимир Ампов-Графа, който е сред най-успешните и утвърдени български изпълнители, композитори и музикални продуценти и от дългогодишния му мениджър и PR Магдалена Сотирова. В каталога на компанията присъстват имената на едни от най-популярните и търсени артисти в момента – Били Хлапето, Дивна, Михаела Филева, VenZy, Алекс & Влади, Nickname, Акага и Прея, както и самият Графа. Oсвен с кадровия потенциал, Монте разпологат и с най-съвременното видеооборудване за продукция и постродукция, с които да отговори на световните стандарти.

В момента Монте Мюзик е една от най-успешните продуцентски къщи с изявено присъствие в челните места на всички видове класации, със собствено звукозаписно и видео студио, топ артисти, музикални продуценти, композитори и текстописци. Компанията има огромен опит както в организирането на свои концерти и турнета, така и в подизпълнителската дейност в същата сфера.

Ивент мениджмънт

Монте Мюзик ООД развива активна продуцентска, мениджърска и PR дейности.

Сред най-големите постижения на Монте Мюзик за 2008 г. са организираните големи концерти в Зала 1 на НДК – «Акага и приятели» и «Графа – 20 Years Live», реализирани с финансовата подкрепа на Първа Инвестиционна Банка, Моторола, Софарма, Синергон Холдинг, Мултирама и др. През 2009 година Представителството на Европейската комисия в България, Столична община и Чешкото председателство на Европейския съюз възложиха на Монте Мюзик задачата да организира големия празничен концерт по повод “9 май- Ден на Европа”. Монте са отговорни и за създаването на традиционен оперен фестивал в Банско, като още първото издание на културния форум е със забележителен успех, а оттогава вече са реализирани 4 броя на фестивала.

Артистите на Монте Мюзик са сред най-предпочитаните изпълнители за частни партита, клубове и мероприятия на открито. Компанията полага непрекъсните грижи за техния артистичен мениджър, като се старае да предложи оптималния вариант за артистична програма на всички партньори и клиенти, които се нуждаят от услугите й.


Monte Production House

Monte Music разполага със собствени студио и аудио-визуална техника, специализирана в производството на музикални сингли и видеоклипове.

В момента компанията е затворила цикъла на производство на висококачествени аудио и видео продукти и може да продуцира собствена продукция както и да работи като подизпълнител за свои клиенти и партньори.

За допълнителна информация и запитвания, можете да се свържете с нас по е-mail или на телефон 0888 330 990.

Аудио студио

Сред хардуерните и софтуерните продукти, с които работи Монте са Pro Tools, Final Cut, Adobe Creative Studio Suite, 3D Max и други.

Аудио-визуална техника

Наем на аудио и визуална техника и професионалисти, които да ви помогнат да постигнете оптимално качество на вашата продукция.

Техническото оборудване, с което разполагаме включва последно поколение Red Epic камера, Angenieux Optimo DP 30-80, Angenieux Optimo 15-40 , фотоапарат Nikon D800 и други.