Графа представи Drama Queen

Графа представи Drama Queen

Преди няколко дни се състоя онлайн премиерата на новия сингъл на Графа “Drama Queen”.Музиката, текстът и аранжиментът са на Влади Ампов, а самият той споделя, че това е една от песните, които е написал на един дъх. Оркестрацията, изпълнена от струнния оркестър на „Софийски солисти“, е дело на Румен Бояджиев-син. Оказва се още, че “Drama Queen” e вдъхновена от истинска история, на която той става свидетел. В продължение на шест месеца Графа изпипва всеки детайл от песента, за да може днес тя да звучи така, че да се радва само на положителни отзиви.

Видеото към “Drama Queen” е създадено от режисьора Bashmotion и оператора Андрей Андеев. Графа сам селектира главните действащи лица в “късометражната лента”. Актьорите Весела Бабинова и Влади Зомбори са главните герои, с които певецът за първи път работи в постановката на Малък градски театър „Зад канала“ „12-а нощ”. Влади Ампов композира музиката за спектакъла, а младите актьори играят в него.

С пилотния сингъл от предстоящия си албум “Моменти” Графа загатва какво могат да очакват феновете му от него – песни с истински и искрени послания. Албумът излиза на 11 май, а веднага след това Влади Ампов тръгва на европейско турне „По-близо един до друг“ в градовете Виена, Лондон, Брюксел, Амстердам, Берлин, Франкфурт, Мюнхен, Цюрих, Мадрид и Барселона.

Още новини

Новини