Концерт-представяне на новия албум на Михаела Филева „ИН и ЯН“

Концерт-представяне на новия албум на Михаела Филева „ИН и ЯН“

След дълго очакване феновете на Михаела Филева ще могат да чуят първи на живо в клуб Терминал 1 или онлайн, песни от новия ѝ албум „ИН и ЯН“ на 15 май. Датата на излизане на третия студиен албум на популярната певица съвпада с рождения ѝ ден и представянето му ще се превърне в истинско парти.
Щастливата рожденичка ще излезе на сцената с музикантите Краси Тодоров, Васето Крумов, Сашо Обретенов и Васил Вутев. Концертът ще е първият за Михаела през 2021 г. и освен песни от новия албум, ще включва селекция от най-големите хитове на певицата. Аранжиментите на лайв версиите са на Борислав Бояджиев-Борче, като три от тях ще бъдат заснети и ще имат свой собствен живот в онлайн пространството.
Първите притежатели на новия албум на Михаела Филева „ИН и ЯН“ ще са закупилите билети за събитието на 15 май, независимо дали ще присъстват в Терминал 1 или ще го гледат онлайн. Гостите в столичния клуб ще могат да го закупят на специална цена от 10 лв., а тези, които изберат да гледат концерта от вкъщи, ще получат диска като подарък към билета на посочен от тях адрес.
Билети за Терминал 1: https://bit.ly/2RT3IAf
Билети за онлайн стриминг+подарък CD „ИН и ЯН“: https://bit.ly/3sCHPll
Проектът се реализира с финансовата подкрепа на НФ „Култура“.

Още новини

Новини