Михаела Филевa e „Латино сеньорита“ в нова песен с ToТo H

Михаела Филевa e „Латино сеньорита“ в нова песен с ToТo H

„Латино сеньорита“ е новaта песен на Михаела Филева, в която се усещат латино ритмите, които така добре прилягат на любимата изпълнителка. Включването на ТоТо Н от СкандаУ се явява точно на мястото си в бъдещия летен хит.

Демото на трака написва Веселин Ценов – Algoriddim. Към авторския екип се присъединяват Константин Ангелов, Михаела Филева и ТоТо Н. Вдъхновение за текста и финалните щрихи по звученето на песента Михаела открива в Куба. В писането на текста, освен нея и ТоТо Н, уастие има NDOE (Георги Касабов). Режисьор на горещото видео е Бойко Щонов, с когото певицата работи и по други свои проекти – „Нова страница“, „Филм за двама“. Клипът е заснет сред екзотична растителност, обляна в неонови цветове, а операторът Росен Савков улавя всеки детайл по перфектния латино танц, създаден от хореографа Дорина Стоянова за Михаела и всички танцьори.

ТoTo H е половината от група СкандаУ. Хитът му от миналото лято „Чужди усмивки“ е гледана над 29 милиона пъти в YouTube в рамките на 12 месеца.

След успешния първи самостоятелен концерт на Михаела в зала 1 на НДК, през следващите месеци тя ще зарадва феновете си с турне в четири български града – 19-ти септември – Пловдив, 17-ти октомври – Благоевград, 23-ти октомври – Велико Търново и Варна – 24 -ти октомври.

Още новини

Новини