Михаела Филева ще изнесе концерти в Пловдив, Стара Загора, Смолян и Кърджали

Михаела Филева ще изнесе концерти в Пловдив, Стара Загора, Смолян и Кърджали

В последните топли дни на септември Михаела Филева ще пее на откритите сцени в Пловдив и Стара Загора. Турнето продължава през октомври в Смолян и Кърджали. Концертите са част от националното турне на талантливата певица, което успешно премина през Велико Търново, Русе и Варна това лято.

Любимите хитове на младото поколение „По-добра от мен“, „Латино Сеньорита“, „Бойкот“, „Родена с късмет“, „100 на 100“, „Опасно близки“, чувствените балади „И аз съм тук“, „Нова страница“, „Приливи и отливи“ ще прозвучат в нови концертни аранжименти, изпълнени от Михаела и музикантите Васил Крумов, Краси Тодоров, Александър Обретенов и Васил Вутев.

През последните години популярността на Михаела Филева се дължи както на десетките хитове в репертоара ѝ, така и на професионалния начин, по който тя ги представя пред публиката, социалната ѝ ангажираност, топлината и харизмата, които излъчва. На концертите на красивата певица виждаме усмихнатите лица на цели семейства – родители и деца, които ценят и се наслаждават на качествена музика, поднесена на родния им език.

Възможност да се насладят на концертното шоу на Михаела първи ще имат пловдивчани на 27 септември в лятно кино „Орфей“, на следващият ден (28 септември), музикалната звезда ще пее в Летния театър в Стара Загора. На 11 и 12 октомври Михаела Филева ще изнесе първите си самостоятелни концерти съответно в Смолян – Военен клуб и Кърджали – Дом на културата.

Билетите са налични в мрежата на Ивентим – http://bit.ly/MF-tour-2022

Още новини

Новини