На 30 септември Графа ще покаже на публиката на НС „Васил Левски“ как невъзможното става възможно

На 30 септември Графа ще покаже на публиката на НС „Васил Левски“ как невъзможното става възможно

Най-красивата сцена в българската поп музика вече се строи, подготовката тече с пълна сила

 

Обединени от идеята в България да се случи наистина стойностно и красиво музикално събитие, Графа, екипът на концерта и всички парнтьори в него правят чудеса, които ще се сбъднат на терена на Национален стадион „Васил Левски“ на 30 септември.

Организаторът на концерта Монте Мюзик повдигна завесата, като показа в социалните си мрежи няколко секунди 3D симулация на сцената и мултимедиата. Вече са ясни голяма част от специалните гости – Мария Илиева, Михаела Филева, Тино, Веско Ешкенази, Мистерията на Българските гласове.

На 30 септември талантът и изкуството имат своя специален празник. На впечатляващата сцена на терена на Националния ни стадион ще излезе виртуозният 16-годишен пианист Ивайло Василев, дете на фондация „Димитър Бербатов“. В телевизионно интервю Графа разкри, че 12-годишната му дъщеря Никол също има място на сцената на концерта, като част от RiO Kids. Заедно с това издаде още една тайна за шоуто – хореографът Радостина Точева и танцьорите от RiO Crew – Йоана Станчева, Радина Рашкова, Виктория Петкова, Кевин Костов, Ивайло Стоянов, Виктор Ангелов и Евгени Караджов ще допринесат за колорита на мащабната продукция.

Грандиозното събитие се осъществява с генералната подкрепа на ПроКредит Банк, която е и инициатор на редица екологични активности на стадиона. Най-важният участник – публиката, ще присъства на първия български „зелен“концерт. Чрез поставянето на контейнери, посетителите ще бъдат насърчавани да изхвърлят отпадъците си разделно. За целта  около и вътре в стадиона ще са разположени шатри на ПроКредит Банк, на които ще има стимулиращи награди. Всеки зрител на концерта ще може да участва и в томбола за един от три електрически велосипеда.

Центърът за градска мобилност също се включва в екологичните инициативи, осигурявайки повече възможности за придвживане с градския транспорт като допълнителни автобусни линии и метровлакчета през по-малки интервали.

Всеки един участник в приключението „Концерт на Графа на НС „Васил Левски“ ще почувства удовлетворение,  защото с 5 лева от стойността на билета си помага за развитието на талантливи деца от  фондация „Димитър Бербатов“. В телевизионно интервю голмайстор №1 на българския национален отбор също заяви личното си присъствие на концерта.

Времето в последната събота на септември обещава да е топло, а слънцето ще се усмихва в очакване на най-голямото българско събитие на годината. Билети за него се продават в мрежата на Eventim, в деня на концерта, от 12 часа ще бъдат отворени две каси – на Централен вход на стадиона и касата до метростанция „Стадион Васил Левски“.

Още новини

Новини