„Най-щастливото турне“ на Графа стартира с грандиозен концерт в Летния театър в Стара Загора на 28 юни

„Най-щастливото турне“ на Графа стартира с грандиозен концерт в Летния театър в Стара Загора на 28 юни

Този петък (28 юни), голямото лятно шоу на Графа ще разтърси Летния театър в Стара Загора. От екипа на Монте Мюзик гарантират, че всички очаквания на публиката ще бъдат надминати. В основата на програмата е концепцията на впечатляващия концерт на Влади Ампов на НС „Васил Левски“, който според посетителите му не отстъпва по нищо на големите световни продукции. Заедно с подкрепата на ПроКредит Банк емоцията от концерта се пренася в страната, като зелената кауза е отново в основата на концепцията на турнето.

За да подгреят голямото шоу в Стара Загора пристигат младежите от Junior Band. Атрактивният духов оркестър нашумя след успешни участия в телевизионни продукции и благодарение на огромния талант на музикантите в него. След тях на сцената ще излязат музикантите Борислав Бояджиев-Борче – ударни, Александър Обретенов – бас китара, Мирослав Иванов – китари и Венцислав Трифонов – духови, беквокалистите от ЛаТиДа, танцьорите от RiО Crew и звездата на вечерта Графа.

Великолепните мултимедийна сценография, осветление и пироефекти ще превърнат Летния театър в сцена на световно ниво, което приляга на артист и композитор от ранга на Влади Ампов. Традиционно публиката ще се превърне в участник в концерта, като пее с пълно гърло любимите хитове на няколко поколения, сред които „Drama Queen”, „Да“, „Ти грееш“, „Искам те“, „Давам всичко за теб“, „Дим да ме няма“, „Ако има рай“ и много други.

За отличното настроение на публиката ще допринесе и ексклузивната игра на ПроКредит Банк. Всички посетители ще имат възможността да спечелят страхотни награди, а как да участват, ще разберат на място. Любимият им изпълнител Влади Ампов лично ще зарадва победителите, като им съобщи новината. Зелената идея е по инициатива на ПроКредит Банк и целта е да оставим театъра и природата чисти. Гостите ще могат да изхвърлят отпадъците си от консумацията на концерта в обозначените контейнери и да получат подаръци в зоната на Банката.

От Монте Мюзик съобщават, че билети за събитието все още са налични в мрежата на Eventim, каса Верди Арт и на място пред Летния театър (след 18:00 часа в деня на концерта). Деца до 4 години се допускат безплатно, без право на седящо място, а всички над 5 годишна вързраст и учениците ползват 50% отстъпка от редовната цена.

 

Още новини

Новини