Новата песен на Графа „Химера“ е вдъхновена от сблъсъка между действителността и виртуалната реалност в съвременния свят

Новата песен на Графа „Химера“ е вдъхновена от сблъсъка между действителността и виртуалната реалност в съвременния свят

 

Силна комбинация от емоционални вокали, чил трап, рок и електрик поп откриваме в новата песен на Графа „Химера“. Тракът завладява сетивата още с първото слушане, а силно въздействащите текст и видео допълват впечатлението.

Графа измисля песента на китарата. Бийтът създава с легендарния за хип-хоп музиката MPC семплер. Певецът използва нов вокален похват на пеене, което прави звученето на „Химера“ различно и силно емоционално. Всички инструменти в песента са изсвирени от Влади Ампов, миксът е на Димитър Ганчев, мастерингът на трака е направен в САЩ от носителя на Грами Дейв Кътч. С доказания през годините си продуцентски усет, Графа улавя тенденциите в съвременната музика, които откриваме в звученето на „Химера“. Песента вече има английска версия със заглавие “Somebody Else”, автор на английския текст e Борис Чеширков.

Вниманието на слушателя привлича смисленият и дълбок текст на песента, който вдъхновява режисьора Павлин Иванов – Bashmotion за визуализацията ѝ. Концепцията му изисква силно актьорско присъствие, осигурено от актьорите Весела Бабинова, Боряна Маноилова и Владимир Зомбори. Феновете на Графа познават актьорската двойка Бабинова-Зомбори от участието ѝ в клипа на емблематичната песен “Drama Queen”. Години по-късно, те освен двойка на сцената, са семейство и в живота и се радват на първото си дете.

Сюжетът на видеото преплита два коренно различни свята, между които се лутат героите. За заснемането му продуцентите от Монте Мюзик си партнират с Xiaomi България. Продуктите на бранда ни пренасят в нов, високотехнологичен свят, който безспорно е част от нашето бъдеще.

„Химера“ вече се върти в национален ефир, а видеото и песента са качени в платформите за дигитално разпространение (http://backl.ink/145187589).

Още новини

Новини