С финалната дата от клубното си турне Влади Ампов – Графа затвърди позицията си на безапелационен концертен изпълнител

С финалната дата от клубното си турне Влади Ампов – Графа затвърди позицията си на безапелационен концертен изпълнител

 

Независимо дали концертът е мултимедиен, акустичен, в зала или в клуб, Графа представя музикална програма от най-висока класа във всяко едно отношение – талант, професионализъм, емоция и отдаденост на публиката. Поредното доказателство за това заключение е финалният концерт от лятното клубно турне на родния топ изпълнител. Този уикенд Влади Ампов събра феновете си в емблематичния клуб „Маймунарника“ в сърцето на Борисовата градина в София и над два часа демонстрира как се прави шоу от световна класа. Безспорно успехът му се дължи на комбинацията от тоталните хитове, които създава през годините и брилянтното им изпълнение, за което наред с Влади Ампов съществена роля имат и музикантите от бандата му Борислав Бояджиев – Борче, Венци Трифонов и Александър Обретенов.

Клубното турне на Графа премина през цяла България и навсякъде резултатът беше идентичен – разпродадени концерти, заредени с много искреност и емоция, на които публиката остава без дъх и не пуска музикантите да си тръгнат от сцената дори след поредица от бисове. Енергията на Влади Ампов е неизчерпаема – пее емоционално и неповторимо, свири на китара и пиано, а музикантите му са сърцати професионалисти, които безрезервно дават всичко от себе си за публиката.

“Не съм си представял толкова хубав финал на клубното ми турне! Това беше велика вечер в Маймунарника. Благодаря за споделените емоции и любовта. Бяхте невероятни!…“, искрено коментира в социалните мрежи Графа в деня след последния концерт от клубното си турне.

За радост на почитателите си в цяла България активната концертна програма на Графа не го уморява, а го презарежда с нови сили да продължи напред и да се раздава за публиката си.

На 16 септември в Русе е последният концерт от акустичната поредица „Утре отново“, а на 19 септември Графа ще пее в зала “Яворов” – Благоевград, следващите късметлии са гостите на НЧ „Просвета 1870“ – Свиленград на 20 септември. За емоционална концертна вечер с Влади Ампов да се готвят и всички от Смолян, където талантливият ни певец ще пее на 21 септември в Родопски драматичен театър „Николай Хайтов“. Първото участие на Графа в София през есента ще е в клуб Терминал 1 на 8 октомври.

Билети за предстоящите концерти тук: http://bit.ly/Grafa-Concerts

 

Още новини

Новини