След фурора на концертите във Велико Търново и Русе, Михаела Филева и музикантите идват във Варна за поредното голямо шоу

След фурора на концертите във Велико Търново и Русе, Михаела Филева и музикантите идват във Варна за поредното голямо шоу

Михаела Филева ще изнесе концерт в Летния театър във Варна тази вечер (15 юни). Талантливата изпълнителка и музикантите ще акустират в морската ни столица след два успешни гига в родното ѝ Велико Търново и Русе.

С нова екзотична визия и четирима от най-добрите български музиканти Михаела Филева посреща публиката по време на лятното ѝ турне. Свидетели на шоуто й споделят, че публиката не се задържа дълго на столчетата след началото на концертите ѝ. Най-популярните песни на певицата звучат енергично и въздействащо на живо, а контактът ѝ с публиката е близък, сърдечен и постоянен. Емоцията струи от сцената и се прелива към феновете.

Малко са българските млади звезди, които могат да поднесат шоу от такова високо професионално ниво като това на Михаела Филева. Красивата дива съчетава силен музикален репертоар, артистизъм и присъствие. Музикантите Краси Тодоров, Васил Крумов, Евден Димитров и Радо Казасов са сред най-добрите в страната ни и заедно с Михаела показват, че българската концертна сцена има бъдеще.

Билети за събитието са налични в мрежата на eventim, Билетен център ФК и на място.

Билети: http://www.eventim.bg/bg/bileti/mihaela-fileva-turne-2022-varna-leten-teatr-581517/event.html 

Още новини

Новини