Тази вечер (20 октомври), Михаела Филева представя пред публика първия си албум, създаден в колаборация с международен екип

Тази вечер (20 октомври), Михаела Филева представя пред публика първия си албум, създаден в колаборация с международен екип

Този петък (20 октомври), в PIROTSKA 5 Event Center ще се състои концертът-представяне на новия албум на Михаела Филева „96“.  Талантливата певица и автор лично ще разкаже на гостите си историята на създаването на албума, а те преди всички ще чуят песните от него. Михаела Филева и музикантите й ще изпълнят и най-големите  хитове, които я утвърждават като най-успешната поп изпълнителка на новото време. Сред тях са „Опасно близки“, „Инкогнито“, „Латино Сеньорита“ и “Бойкот“.

В социалните мрежи организаторът на събитието Монте Мюзик споделя полезна информация за желаещите да го посетят.

  • Вратите се отварят в 19:00 часа;
  • Началото на концерта е в 20:00 часа;
  • Билети ще се продават на място;
  • Всеки гост ще получи личен подарък от официалния партньор на събитието и възможност за участие в томбола с награди.
  • След концерта предстои среща на феновете с Михаела в близост до специално обособената за целта мърч зона. Там могат да закупят първи физическо копие на албума, мърч продукти и да получат автограф от любимата си певица.

 

Звездата на Михаела Филева изгрява през 2011 година, когато участва в X-Factor. След представянето й там подписва договор с лейбъла Монте мюзик. Оттогава продуцент и артист работят в екип, за да създадат заедно три студийни и един концертен албум. Днес (20 октомври) отново заедно стоят зад реализирането на първия в България албум на роден изпълнител, създаден в колаборация с международен авторски екип. Забележителен факт за Михаела е, че тя е първият млад артист разпродал напълно престижната Зала 1 на НДК (2019).

Билети за концерта на Михаела Филева в PIROTSKA 5  Event Center тази вечер (20 октомври) са налични в мрежата на Eventim и на място след 18:00 часа.

 

Още новини

Новини