Впечатляваща комбинация между Ники Бакалов, VenZy и Виктория Георгиева

Впечатляваща комбинация между Ники Бакалов, VenZy и Виктория Георгиева

“Нищо случайно” е името на общата песен на Ники Бакалов, VenZy и Виктория Георгиева, която само ден след излизането си дава сериозни индикации, че ще се превърне в един от хитовете на лято 2016.

Заедно с новината за новия проект, от лейбъла Монте Мюзик официално обявяват и присъединяването на нов член към музикалното им семейство – Виктория Георгиева. Синеоката Вики стана известна с участието си във формата „X Factor“, като остана в него почти до финала му. Само преди месец Виктория прие предложението на Монте да стане част от лейбъла и веднага започна работа по първия си проект с харизматичния VenZy и талантливия композитор и изпълнител Ники Бакалов.

“Точно от такава свежест се нуждаех, контрастираща на цялата пошлост, която ни залива всеки ден.”, пише почитател на триото в YouTube и наистина, песента звучи свежо, лятно, завладяващо, носи положителна емоция и добро усещане. Това е и целта на продуцентския екип, а за реализирането й принос освен изпълнителните имат и Борислав Бояджиев – DJ Борче, който я аранжира, Илия Григоров, който допълва частта на VenZy към композицията на Ники Бакалов и заедно с Прея са автори на текста.

Режисьор на видеото е Bashmotion, а дестинация за снимките са красивите плажове на втория ръкав на Халкидики, Гърция – Ситония, атмосферата от които перфектно допълва общото настроение на песента.

В публикация в официалния си профил във Facebook от Монте Мюзик споделят: “Оказва се, че няма #НищоСлучайно в поредицата от събития, които направиха този проект такъв, какъвто е!… Пожелаваме Ви лято и емоции положителни като тези във видеото и песента, защото дори в случайностите няма #НищоСлучайно!”.

Още новини

Новини