Михаела Филева предизвиква с ново видео и послания в песента „По-добра от мен“

Михаела Филева предизвиква с ново видео и послания в песента „По-добра от мен“

 

Михаела Филева представи видеото на авторската си песен „По-добра от мен“. Грациозна, красива иразлична, Михаела разказва сюжет, в който всеки може да открие себе си.

Видеоверсията на „По-добра от мен“ е създадена от тандема Buddubbaz Tape Company, който с идейнатаси концепция печели одобрението на Михаела Филева и продуцентите ѝ от Монте Мюзик. В клипа виждамеМихаела в 4 коренно различни визии и излъчване, което кореспондира с внушението на песента, че всеки избиракоя версия на себе си да бъде. В клипа красивата певица си партнира с модела Дейвид Амити.

Новият сингъл на Михаела е включен в албума ѝ „ИН и ЯН“, издаден преди по-малко от година. Песентабързо се превръща в една от най-слушаните от феновете на певицата в дигиталните платформи, които яопределят като бъдещ хит.

Съвсем скоро „По-добра от мен“ ще има свой лайв аранжимент, който ще бъде част от предстоящитеконцерти на харизматичната изпълнителка. Само преди дни тя обяви старта на национално турне, като първатадата е в родия ѝ град Велико Търново (13 юни), следват Варна и Русе, съответно на 14 и 15 юни. Почитателите наМихаела в София ще имат възможостта да се насладят на изпълненията ѝ на живо на 28 април в Joy Station вСтудентски град.

Още новини

Новини