Михаела Филева представи нов сингъл с участието на NDOE и обяви първата си концертна дата за 2020

Михаела Филева представи нов сингъл с участието на NDOE и обяви първата си концертна дата за 2020

Михаела Филева засне първия си сингъл за 2020 г. в родния й град Велико Търново. “На края на света” е колаборация между красивата изпълнителка и рапъра NDOE. Само за дни песента събра над 100 000 гледания в YouTube и хиляди положителни коментари.

“На другия край на света” е едно красиво обяснение в любов. Михаела Филева и NDOE, които са автори на текста, споделят, че разстоянието няма значение, когато любимият човек те чака у дома. Музиката е на Владимир Ампов – Графа, с участието на NDOE, а аранжимента – на Графа, Веселин Ценов и Константин Ангелов. Идеята и реализацията на клипа са на режисьорът Бойко Щонов. Локацията на видеото е много символична и за двамата изпълнители. Освен роден на Михаела, Велико Търново е градът, в който NDOE завършва висшето си образование.

Заедно с новината за новата песен на певицата дойде и тази за предстоящия й концерт в София. На 11 април ще се състои първият лайв на Михаела Филева в столичния клуб “Терминал 1”, популярен сред меломаните като мястото, на което се случват едни от най-запомнящите се концерти. Билетите за събитието вече са в продажба в мрежата на eventim.

От музикалната компания продуцент на Михаела Филева – Монте Мюзик, обявиха още една дългоочаквана новина – певицата вече работи върху третия си албум, които се очаква да се появи до месеци.

Още новини

Новини