На 30 септември Графа открива нова страница в историята на българската поп музика

На 30 септември Графа открива нова страница в историята на българската поп музика

На 30 септември българската поп сцена ще запише в историята си най-грандиозния концерт на роден поп изпълнител. Националният стадион „Васил Левски“ ще се превърне в сцена на безкомпромисен спектакъл, представен от любимият на поколения певец Влади Ампов – Графа.

През последните дни организаторът на събитието Монте Мюзик разкрива подробности за шоуто, като обещава то да надмине очакванията и на най-скептичния зрител. Първото впечатление ще се формира от дизайнерската сцена с прозрачен покрив и мултимедиен гръб, на която Графа ще изпълни най-големите си хитове. Изненадите за посетителите ще започнат още в първите минути на концерта и ще градират до неговия край.

Атмосферата на концерта обещава да е изключително емоционална, защото Графа е оставил зад себе си вечни български песни като „Давам всичко за теб“, която много от нас свързват с първото си обяснение в любов, „Най-щастливият човек на света“ за веселите мигове в живота, „Ако има рай“ за скъпите за нас хора, „Да“ за моментът, в който се вричаме във вечна любов, „Дим да ме няма“ за случаите, когато оставяме грижите зад гърба си, „Вековна гора“ за любовта към България, „Фиаско“ за сериозните теми, поднесени с намигане. Списъкът продължава, песните не могат да се изброят на пръстите на ръцете ни, а най-емблематичните от тях ще си припомним под открито небе в сърцето на София на 30 септември.

Все още не са обявени всички специални гости на събитието, но то ще е пример за приемственост, защото най-младата звезда е 16-годишния виртуозен пианист Ивайло Василев, лауреат на десетки международни конкурси, дете на фондация „Димитър Бербатов“. Той ще акомпанира на Графа на една от най-чувствените му песни, името на която все още се пази в тайна. Представителят на младото поколение певци Тино ще се качи на сцената за хита на лятото „Фиаско“. Преди месеци поп иконата Мария Илиева сама обяви радостната новина, че е гост на концерта. „Мистерията на българските гласове“ – хорът, който разнася славата на българския фолклор навсякъде по света ще е специален акцент в концерта, а красивата „Вековна гора“, която изпълнява с Графа ще накара сърцето на всеки българин да тупти силно, докато я слуша на живо на специалното събитие.

В последната събота на септември всички на стадион „Васил Левски“ ще се посветят на каузата да покрепят талантливите деца на България, защото 5 лева от стойността на всеки билет са дарение за фондация „Димитър Бербатов“.

С голямата подкрепа на ПроКредит Банк, по време на концерта са подготвени много изненади, които ще направят преживяването още по-впечатляващо. В специална игра с награда електрически велосипед ще могат да се включат всички фенове на Графа, които ще са на стадиона. Информация за условията за участие ще има в шатрите на банката на терен.

Събитието се откроява и с голямата си екологична инициатива, а именно да ни накара да мислим ежедневно за природата. Всеки посетител на концерта ще допринесе за опазването на България и природата ни, като изхвърля отпадъците си разделно в специалните пунктове, разположени на стадиона. При занесени три отпадъчни опаковки до шатрите на ПроКредит Банк и ЕКОБУЛПАК България, всеки ще получи подарък.

Организаторите препоръчват на всички да използват градския транспорт, а от Център за градска мобилност обещават повече метровлакчета във вечерта на събитието. Повече подробности за ще намерите тук: https://www.procreditbank.bg/bg/bydi-zelen-s-pro-credit-bank/.

От Монте Мюзик подчертават, че децата са най-желаните и специални гости на събититие, защото те са нашето бъдеще и трябва да вярват, че мечтите се сбъдват и мястото за това е България. Графа е ярък пример, че с много любов, труд и талант успешно можеш да извървиш пътя до най-блестятаща сцена в страната. Цените на билетите за концерта започват от 20 лв., най-скъпите са 70 лв., има ограничено количество VIP билети на цена от 200 лв. Отстъпката за деца е 50% от стойността на редовната цена.

Още новини

Новини